Pas kërkesave të shumta, FI-BAU solli sasinë e re të pelleteve!

Dëbora ka kapluar vendin e shtëpitë e juaja duhet të jenë të ngrohta.FI-BAU është partneri juaj që kujdeset deri në detajet e fundit për familjen tuaj.

Pellet paraqet alternativën më të vlefshme të lëndëve djegëse tradicionale për ngrohje. Disa nga arsyet për ju që të përdorni pellet për të ngrohur shtëpinë tuaj janë: Pelleti kushton më pak në krahasim me lëndët tjera djegse, shfrytëzohet si burim i rinovueshëm i energjisë dhe e ul emetimin e dioksidit të karbonit dhe është më i shëndetshëm për jetën tuaj. FI-BAU ka pas këkesa të shumta për sjelljen e sasive të reja të pelleteve dhe kemi kenaqesine te ju informojmë se sapo kanë arritur përsëri në depo!

Ju presim!

Baby Boo