Pas ‘Bombës’ së VMRO-së, kundërpërgjigjet vëllau i Zaevit


Por akuzat i ka mohuar edhe kompania e njohur “Total Inxhinering”, me të cilë udhëheq vëllai i Kryeministrit Zaev, Vice Zaev. Në mohimin e kompanisë, është e dukshme se fjalor është i ngjashëm me atë në reagimin e partisë të LSDM-së.

“Për gënjeshtrat e deklaruara do të ndiqet procedura e duhur gjyqësore dhe ndërkohë i thërrasim publikisht institucionet (prokurorin dhe policinë financiare), si dhe të gjitha organizatat joqeveritare që merren me llogaridhënien dhe transparencën, për të hetuar në hollësi akuzat e Mickoskit dhe për të deklaruar publikisht nëse “Total Inxhinering” ka ndonjë lidhje të tërthortë ose të drejtpërdrejtë me tenderët e mundshëm në institucionet shtetërore apo publike”, thuhet në mohimin e kompanisë së Vice Zaev.