Pas bisedave të përgjuara sot Musa Xhaferi do të dëshmojë për rastin ”Monstra’

Saso Mijalkov, Blerim Bexheti, Musa Xhaferi dhe Sinisa Aleksovski u mblodhën në Gjykatën Penale. Të gjithë janë thirrur si dëshmitarë të rastin “Monstra”.

Sigma Doors

Ata janë thirrur sepse bisedat e tyre të përgjuara për vrasjen e pesefisht në Liqenin e Smillkovcës ishin dëgjuar në seancat dëgjimore të kaluara.