Pas 3 muajsh Meritoni takon nënën: Ti je kampion, më ke bërë krenare çfarë djali kam rritur


Pasi doli nga shtëpia, Meritoni pati një takim emocionues me nënën e tij.

Ajo u shpreh që është e lumtur që ai është djali i saj.

“E falënderoi zoti që të kam ty dhe jam krenar për ty. Ti je kampion, më ke bërë krenare çfarë djali kam rritur”, ” tha nëna e Meritonit.

Ndërkaq, Meritonit iu dha edhe çeku me 10 mijë euro.