Pas 10 vite martesë çifti nga Kosova gëzohen me binjakë, emrat ia vendosin Albin e Vjosa!


Në Kosovë një çift janë bërë prindër për herë të parë pas 15 vitesh, e fatmirësisht me binjakë. Pas ardhjes në jetë të binjakëve një vajzë dhe një djalë çifti ka vendosur t’u vendosin emrat Albin dhe Vjosa fëmijëve të tyre. Këto dy emra të njohura për politikën në Kosovë.

Prindërit i kanë quajtur foshnjat me këto emra për nder të Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit me shpresën që në të ardhmën të bëhen si ta.
“Pas 15 vitesh u bëra baba i një vajze e një djali dhe emrat jau lash ALBIN e VJOSA, ishalla bëhen si Albin Kurti e Vjosa Osmani. Qofshin me jetë të gjatë e të lumtur Vjosa e Albini.”- ka shkruar babai i fëmijëve në Facebook.