Partitë në Maqedoni u kthehen aktiviteteve parazgjedhore


Nga sot, partitë politike janë duke u përqëndruar në aktivitetet e tyre parazgjedhore, pasi sot përfundoi zia tre-ditore për 14 vi*ktimat e zj*arrit tr*agjik në spitalin modular në Tetovë.

Qeveria më parë u ka bërë thirrje të gjithë aktorëve shoqërorë që të shtyjnë të gjitha festimet publike dhe private, ahengje, ngjarje kulturore, artistike dhe sportive, ahengje dhe lloje të tjera promovimesh të planifikuara për këto tre ditë.

Partitë në mënyrë korrekte e respektuan këtë dhe u përmbajtën nga promovimet dhe aktivitetet parazgjedhore.
Qeveria të enjten shpalli tre ditë zie, ndërsa edhe këshilli i Komunës së Tetovës shpalli gjithashtu tre ditë zie.
Gjatë ditëve të zisë, flamuri i Republikës së Maqedonisë së Veriut u ul në gjysmë shtizë.