Partia pro-ruse: Kemi Shtab krize që do t’i numërojë njerëzit që votojnë


Partia proruse e Janko Baçevit sot ka bërë të ditur se nesër do t’i numërojnë njerëzit që do të votojnë.

Ata kanë thënë se kanë të gatshëm 1646 persona që do të mbulojnë 2650 vendvotime.

Baçev ka deklaruar se kanë vendosur në këtë pasi KSHZ nuk ka lejuar mbikqyrës. Sipas ligjeve pozitive agjitimi dhe ndërhyrja e çfardo llojit në procesin zgjedhor, në afërsi të vendvotimeve, është vepër penale

Baby Boo