Parlament, seancë për pyetje deputetësh- a do ta vazhdojnë deputetët betejën pë rastin “ALFA”


Parlamenti sot do të mbajë seancën e 44-të, në të cilën në rend dite janë pyetjet e deputetëve.

Ndë seancat e kaluara, me pyetje deputetësh,  deputetët Rexhail Qerimi, Rexhep Memedi, Nexhbedin Kahrimani kanë parashtruar pyetje, ku kërkojnë të zbardhet e vërteta pë rastin “Alfa”, të njëjtët kanë thënë se këtë betejë do ta vazhdojnë në çdo seance, deri sa të del drejtësia!

Presim që sot deputetët të vazhdojnë betejën e filluar.

Në këtë seancë deputetët i parashtrojnë pyetje kryeministrit dhe ministrave ndërsa mbahet çdo të enjte të fundit të muajit.

Baby Boo