Parandalohet një sulm terrorist në Francë


Një atentat është parandaluar në Francë me arrestimin e dy vëllezërve egjiptianë. Dy të arrestuarit, sipas ministrit të Brendshëm, kishin udhëzime për prodhim helmi në formë pluhuri.

“Dy të rinj me origjinë egjiptiane po përgatisnin një sulm, me eksploziv apo me substancë toksike Ricin, që është një helm shumë i fuqishëm”, u shpreh ministri Kolomb.

Ai tha se kanë arritur të parandalojnë një sulm që po organizohej, pasi kanë mbajtur nën mbikëqyrje përmes rrjeteve sociale dy të arrestuarit, por dhe persona të tjere të dyshuar.

Baby Boo