Paralajmëron vetëvrasje anëtari serb i PDK-së, kjo është arsyeja


Bojan Bozovic, anëtari serb i Partisë Demokratike të Kosovës, përmes një postimi në facebook, ka kërcënuar se të premten do të bëjë vetëvrasje në Prishtinë.

Ai ka shkruar se këtë veprim do ta bëj, pas ndërprerjes së kontratës së punës nga Telekomi i Kosovës, ku po punonte që 7 muaj.
“Para 7 muajsh shteti me ka dhan pun dhe kom punu me kontrat 7 muj .e kontrate ne TK – Telekomi Kosoves. Sot pa as nje saqarim nga telekomi i kosoves me kan larguar nga puna. Kam qen puntor i ndalushem por edhe serbi i vetum cili pas kontrates mbi veper nuk mar nje kontrate pergjithseme. Nga sot jeta ime nuk ka as nje vlere , dhe une e kom vendosur te premten me 07-09.2018 te vi ne prishtin te rrethi kryesor qe te kercej dhe tja mar jetes vetem i thras gjith ish koleget e mi gazetar qe te vin ne ora 13 ne ket vend ku dhe do tja marr vetes jeten”, ka shkruar Bozovic.

Ky është postimi i plotë i tij, ku paralajmëron vetëvrasjen:

“Nese qeveria dhe TK ose PDK ku jam anetare me shume se nje vijet nuk vendos ndryshe kame veq dy dite jetes .

Nga sot nuk jam punetori TK . Apet jam pa pune. Kesaj here ne premte vijen ne Pr por per vetvrasje para gazetaret .

Jeta ime nga sot nuk ka as vlere as qmime . Jam serbi i vet qe filu pune ne telekom me kontrate mbi veper dhe TK anulu ket

Te Gjith jeten time ja kom perkrah Kosove si puntor I AKI Por edhe si Gazetar ashtu

Para 7 muajsh shteti me ka dhan pun dhe kom punu me kontrat 7 muj .e kontrate ne TK – Telekomi Kosoves

Sot pa as nje saqarim nga telekomi i kosoves me kan larguar nga puna.

Kam qen puntor i ndalushem por edhe serbi i vetum cili pas kontrates mbi veper nuk mar nje kontrate pergjithseme.

Nga sot jeta ime nuk ka as nje vlere , dhe une e kom vendosur te premten me 07-09.2018 te vi ne prishtin te rrethi kryesor qe te kercej dhe tja mar jetes vetem

i thras gjith ish koleget e mi gazetar qe te vin ne ora 13 ne ket vend ku dhe do tja marr vetes jetem

Une nuk kom ma as kur far fuqije qe tju shpjegoj vajzave te mija se si kom luftuar per kosoven dhe sot kom mbetur pa pun dhe buk”.