Paralajmërimi nga doktorët italianë: Efektet e COVID-19 janë edhe më të rënda sesa parashikimet e mëparshme

Efektet afatgjata të COVID-19, madje edhe te njerëzit që pësuan një infe*ksion të lehtë, mund të ishin shumë më keq seç ishte parashikuar fillimisht, sipas studiuesve dhe mjekëve në veri të Italisë.

Baby Boo

Psikozat, pagjumësia, sëmu*ndjet e veshkave infe*ksionet kurrizore go*ditjet lodhja kronike dhe çështjet e lëvizshmërisë janë duke u identifikuar në pacientët e mëparshëm kor*onavir*usë në Lombardi, rajoni me ndikimin më të keq në vend.

Mjekët paralajmërojnë se disa vik*tima mund të mos shërohen nga sëmu*ndja dhe se të gjitha grupmoshat janë të prekshme.

Vi*rusi është një inf*eksion sistemik që prek të gjithë organet e trupit, jo siç u mendua më parë, thjesht një sëmu*ndje e frymëmarrjes thonë ata.