Paparazët kapin bashkë Bora Zemanin dhe Atdheun


Në media është duke vazhduar që të përflitet për një lidhje të mundshme në mes të Atdhe Xheravinës dhe moderatores, Bora Zemani.
Kjo ka rrjedhur pasi që Atdheu ka shprehur hapur simpatinë që ka ndaj Bora pas daljes nga emisioni.

Mirëpo së fundi është siguruar një video nga Kryefjala.com ku shihen Bora dhe Atdheu së bashku.
Ata ndodhen në një lokal dhe nga qëndrimi duket se janë duke debatuar.

Madje Bora duket e acaruar. Nuk dihet ende se në çfarë momenti është kapur kjo video: gjatë kohës që xhirohej Përputhen apo tani vonë.
Video: https://shqip.com/app/uploads/2021/09/IMG_6897.mp4?_=2&fbclid=IwAR2UWKdoBZQw7RZaIeEc-SFUeFfQcjrmYaLn-I6cQVTaa6ESWFU2iXGuDG0