‘Pandemia’ vjen nga Gjesti (VIDEO)


Gjesi ka publikuar projektin e radhës.

Kënga e punuar nga Çelik Lipa, quhet ‘Pandemia’ dhe vjen e shoqëruar me videoklip.
Tekstin e ka shkruar vetë Gjesti.

Baby Boo