Pamjet e rënda/ Kjo është 89 vjeçarja që u përdhu*nua nga nipi


Kjo është 89-vjeçarja që u dhu*nua dhe u përdhu*nua nga nipi i saj, Saimir Meçani siç tregon në një intervistë për Top Channel djali i saj Ismet Meçani. Në një intervistë të siguruar Ismet Mecani, djali i 89-vjeçares që u përdhu*nua nga nipi i saj Saimir Meçani tregon më shumë detaje.

Ai thotë se 89-vjeçarja tani po merr trajtim mjekësor, ndërsa konfirmon se ajo është përdhu*nuar: E gjetëm të zhveshur tregon ai. Dëshmia-U futëm brenda dhe e pyeta mamin, kush të ka rra*hur? Ja ky më tha.

Atë e ka djalin e djalit?
Po
Çfarë i kishte bërë nënës?
E kishte c’veshur, kishte bërë punët e veta.

Po ai djali e pranon?
Jo se pranon ai, as të rrah*urën se pranon ai.
E mori ai djali tjetër e futi në dhomë. E pyeta nënën të rrafi, të përdhu*noi? Po më tha nëna.
Kush e njoftoi policinë? Unë

Ju dyshoni që e ka bërë?
Po se plaka ishte e zhveshur, trupi është i go*ditur.
Vuan nipi nga ç’rregullime mendore?
Jo, po ai këtë punë ka, edhe në Greqi këtë punë ka bërë, u dënua atje. Ai është 35 vjeç Saimir Meçani e ka emrin. Është djali i gruas, ka baba tjetër. Kishte ardhur nga Greqia.

Baby Boo