Pamje të rralla nga Masakra e Dubravës, e kryer nga serbët

A prison guard brandishes his weapons at a prison in north western Kosovo which was damaged on May 21 by NATO, sources at the Serb-run Media Centre in the capital Pristina said. Behind the prison guard lies some of at least seven bodies of ethnic Albanian prisoners who Serb officials said were killed when the jail was hit by 15 NATO missles over two hours on Friday morning. GT/WS

Më 19 maj të vitit 1999 në burgun famëkeq të Dubravës, kur serbët mbanin në arrest qindra shqiptarë, kishte fillura mizoria e ushtarëve dhe policëve serbë kundër të burgosurve shqiptarë.

Në video shihen trupat e shqiptarëve të vrarë nga policia dhe ushtria serbe dhe ndërtesa e burgut e shkatërruar nga bombardimet e NATO-s.

Baby Boo