Pamje të rënda/ Dy vajza rra*hin një të mitur (VIDEO)

Mediat në Shqipëri kanë publikuar një video ku shihen disa vajza duke e rra*hur një vajzë të mitur.
Në video shihen dy vajza të mitura duke e rra*hur një vajzë tjetër, po ashtu e mitur, ndërsa dy vajza tjera dhe dy djem të mitur qëndrojnë duke shikuar.

Baby Boo

Nuk dihet saktësisht se në cilin vend ka ndodhur rrahja,
Mirëpo, vajza e mitur fillimisht su*lmohet me grushte, pastaj kapet nga flokët dhe zvarritet shkallëve.

https://www.facebook.com/watch/?v=4008635335865908