Pamje Të Dembelëve Më Të Mençur Që Keni Parë

Veprime që ndoshta as nuk do të ju shkonin në mendje

Thonë që njerëzit punëtorë janë të zgjuar, por për të kundërtit e atyre që punojnë mendohet që nuk janë inteligjentë. Por, është koha që të ndryshohet ky mendim.

Më në fund ka diçka që mund t’iu tregoni miqëve dhe familjeve tuaja! Sipas hulumtimit, duke qenë dembel është në fakt një shenjë e inteligjencës së lartë. A e besoni këtë?

Më poshtë ju sjellim një koleksion njerëzish jashtëzakonisht “zgjuar”.

          

Baby Boo