Pamje nga protesta në Minneapolis të SHBA’së, digjet stacioni policor dhe ndërtesa të tjera (VIDEO)


Qindra protestues në Shtetet e Bashkuara të Amerikës të revoltuar për vrasjen e një burri 46 vjeçar me ngjyrë nga një oficer policie, kanë filluar të shkatërrojnë gjithçka që u del para.

Për të shpërndarë protestuesit policia përdori gazin lotsjellës.

https://www.youtube.com/watch?v=E1rAAejZjro&feature=emb_title

Baby Boo