Pamje nga Kodra e Diellit ku “dora e njeriut” dogji malin!


Sot, në malin Sharr, në afërsi të Kodrës së Diellit u shpërnda një zjarr i shkaktuar nga dora e njeriut!
Personat që e kanë shkaktuar zjarrin deri tash janë të panjohur!
Banorët ndjehen falenderues ndaj vizitorëve dhe ekipit të zjarrëfikësve që u dolën në ndihmë, njofton Pa Censurë.

Falenderojmë përzemërsisht vizitorët e rastit si dhe ekipin zjarrëfikës nga Komuna e Tetovës që arritën të na dalin në ndihmë dhe e lokalizuam vatrën e zjarrit duke parandaluar kështu përhapjen më të gjerë dhe shkaktimin e dëmeve më të mëdha!
Bëjmë apel deri te të gjithë vizitorët, turistët dhe posaçërisht barinjtë që kullosin gjedhe të kenë kujdes me zjarret!