Pamje nga dr*oga e kon*fiskuar në Gjevgjeli dhe “Bogorodicë” (VIDEO)


Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së sotme ka dhënë detaje shtesë rreth aks*ioneve policore për të cilat u gjatë ditës së djeshme. MPB konfirmon se janë zhvilluar dy a*ksione kundër tr*afikimit të lëndëve nar*kotike, nga ku janë arre*stuar tre persona. Autoritetet njoftojnë po vazhdon matja e mar*ijuhanës së sek*uestruar.

Në ak*sionin e zhvilluar gjatë mbrëmjes së djeshme në vendkalimin kufitar në “Bogorogdicë” është arr*estuar një person, ndërsa është kapur janë kapur rreth 500 kg ma*rijuhanë që kishin për destinacion përfundimtar Turqinë.