Pamje ku tifozët serbë në Zvicër sulmojnë kalimtarët pas humbjes


Skenat skandaloze të tifozëve serbë pas humbjes nga Zvicra kanë ndodhur edhe në qytetin e St Gallen në Zvicër.

Pas përfundimit të takimit, pranë një stacioni autobusësh lokalë prezent ishte një shqiptar që po festonte me flamurin kombëtar.

Aty qëlluan 5 tifozë të serbë, të cilët ishin të mllefosur dhe iu sulën shqiptarit, ndërsa filluan edhe ta gjuanin me gjësende, duke i futur në panik edhe tifozët e tjerë që ishin prezent aty.

“Njerëzit ishin vërtetë të frikësuar”, ka thënë një djalë 26 vjeç që e incizoi këtë skenë me telefon.

Ai ka treguar se përpos shqiptarin që ia arriti të ikte, tifozët e mllefosur serb vazhduan të sulmonin edhe kalimtarë të tjerë.

Të frikësuar nga grupi i serbëve, një pjesë e tyre u largua nga vendi i ngjarjes.

U desh ndërhyrja e policisë për të qetësuar situatën ndërsa serbët u dërguan në stacionin policor, por u lira disa orë më vonë.

‘Trazira’ nga tifozët serbë u shkaktuan edhe në qytete të tjera të Zvicrës.

https://video.gjirafa.com/metro?video=tifozet-serbe-sulmojne-kalimtaret-e-rastit-pas-humbjes-nga-zvicra

Baby Boo