Paditet një person nga Shkupi, gjendet marihuanë në shtëpi të tij


SPB Shkup ka ngritur padi penale ndaj M.K (26) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “prodhim të paligjshëm dhe lëshim në treg të lëndëve narkotike”.

Nga policia thonë se më 30.05.2018 pas dyshimeve paraprake dhe me urdhër të Gjykatës Themelore Shkupi 1, është kryer kontroll tek shtëpia e të dyshuarit ku janë gjetur lëndë narkotike të mbjellura dhe materiale tjera.

“Lëndën e gjetura janë konfiskuar nga M.K dhe pas urdhërit të prokurorit publik janë dorëzuar për hetime në MPB. Ndërsa M.K është mbajtur në stacionin policor për procedurë të mëtejshme”, thonë nga policia.

Baby Boo