Padi penale për vjedhësin e kazinos!


Sektori për Punëve të Brendshme në Prokurorinë Publik në Shkup, ka ngritur padi penale kundër MI (24) vjeçar nga Shkupi. Dyshimet bazohen se ai ka kryer veprën penale të “vjedhjes’ e parashikuar dhe e dënur sipas nenit 237 të Kodit Penal të Republikës së Maqedonisë.

MI vepra e ka kryer më 31 mars, 2018, mga ora 21,00 në Kazino Bulevardin “Partizanski Odredi” në një mënyrë që, me të hyrë në ndërtesë, së bashku me një person tjetër, me maska në fytyrën, kanë kërcënuar edhe me armë zjarri, punonjësit. Grabitësit morën 83.910 denarë dhe u larguan nga vendi i ngjarjes. Grabitësit ishin me maska të bardha. Nga policia është kryer ekspertizë, menjëherë në afërsi të kazinosë gjetën një maskë të bardhë, ku analiza tregojnë se i përket personit MI!