Padi penale për 2 policë, dyshohen për marrje të ry*shfetit

Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Kr*iminale dhe Standarde Profesionale në Ministrinë për Punë të Brendshme ngriti padi penale ndaj 2 zyrtarëve policorë, D.D. 24 vjeçar dhe E.S. 29 vjeç nga Stacioni Policor për Siguri në Komunikacionin Rrugor në SPB- Kumanovë për shkak të dyshimit se ata kanë kryer kr*imin e “pranimit të ry*shfetit”.

Zyrtarët policorë për të mos kryer një veprim zyrtarë të cilin është dashur që ta ndërmarrin, gjegjësisht për të mos shqiptuar dë*nim për një shk*elje në trafik, kanë kërkuar dhe pranuar ry*shfet, gjë që pas denoncimit të rastit mjetet janë gjetur tek policët në fjalë dhe i janë kthyer pronarit.

Baby Boo