Pacolli kujton momentet kur liroi Shqipen nga tali*banët!


Behgjet Pacolli
Një nga misionet e mia më të rre*zikshme në jetë ishte lirimi i Shqipe Hebibit e cila me kolegët e saj ishte marrë pe*ng nga tal*ibanët në Afganistan. Sot, 17 vjet më vonë, jam krenar dhe i lumtur që gjithçka shkoi mirë. Unë asnjëherë nuk kam hezituar kur bëhet fjalë për popullin tim!

https://www.facebook.com/behgjeti/posts/279561503532748