Pacolli: “Falenderues Zotit për çdo gjë deri sot

Behgjet Pacolli
Ne kemi kaluar mbi 10,000 punonjës brenda Grupit Mabetex dhe kjo është ajo që do të thotë sukses për mua. Sigurimi i një të ardhme më të mirë për familjet e tyre.

Baby Boo