Pa energji elektrike nesër më shumë pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike nesër pa energji elektrike do të mbesin disa prej shfrytëzuesve nga komunat e Sarajit Karposhit dhe Gjorçe Petrovit njoftoi QRMK – Shkup. Në periudhën nga ora 08:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të fshatit Matkë Komuna e Sarajit.

Baby Boo

Në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 14:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Franc Peshern” Komunë e Karposhit.

Në periudhën nga ora 10:00 deri në orën 12:00 pa energji elektrike do të mbesin shfrytëzuesit në SHF “Joakim Kërçovski” në fshatin Vollkovë, Komunë e Gjorçe Petrovit.