Osmani të premten në Bullgari, optimist se pas takimit me Zaharievën do të tejkalohen dallimet


Ministri për punë të jashtme të premten do të shkojë në Bullgari, për tu takuar me homologen e tij, Ekaterina Zaharieva.

Ky është takimi i tij i parë bilateral dhe është optimist se do të tejkalohen dallimet rreth çështjeve historike mes Maqedonisë dhe Bullgarisë, ndërsa thotë se vizita e tij është në frymë të mbajtjes së raporteve të mira ndër fqinjësorë, që është në interes tonë.