Osmani: “Propozimi francez nuk është definitiv”

Ministri i Punëve të Jashtme, Osmani tha se “propozimi francez” nuk është definitiv, por duhet parë pikë për pikë çfarë është bërë dhe çfarë duhet të bëhet.

Baby Boo

“Ky propozim që ka dërguar Franca nuk është definitiv. Prandaj duhet të shohim me palën bullgare çfarë kemi bërë dhe çfarë duhet të bëjmë. Por kjo varet shumë nga pala bullgare, sepse nëse Republika e Bullgarisë u bën bisht punëve, atëherë nuk kemi për të gjetur zgjidhje. Por unë mendoj se mund të arrijmë në një zgjidhje për të dyja palët”- tha Osmani.