Osmani për deklaratat e Veliut: Në këtë pandemi të mbajmë edhe higjienën mentale

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës dhe nënkryetarja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Vjosa Osmani i ka reaguar nënkryetarit tjetër të LDK-së, Agim Veliu që sot e quajti ‘përkthyese të Hashim Thaçit’ e më pas edhe e ‘kërcënoi se do të flasë edhe për gjëra të tjera, nëse Osmani vazhdon të merret me të’.

Baby Boo

Osmani, para pak minutave, ndonëse nuk ia përmend emrin, flet për deklaratat e Veliut. E lidhë me pandeminë e tanishme duke thënë se ‘kemi edhe një pandemi të politikanëve të papërgjegjshëm’, shkruan Reporteri.

“Vendi ynë po kalon dy pandemi: atë të Coronavirusit si dhe pandeminë e politikanëve të papërgjegjshëm.

Prandaj këto ditë, përveç higjienës fizike, është me rëndësi të mbajmë edhe higjienë mentale nga përpjekje të ndryshme për kontaminim nga shpifës e shantazhues. Në të dyja betejat, #Dojadalim”, ka shkruar ajo.