Osmani: Nuk flasim për ndryshime kadrovike, por debatojmë për çështje programore


Në Reçicë të Vogël u mblodh kryesia qendrore e Bashkimit Demokratik për Integrim. Zëdhënësi i BDI-së,Bujar Osmani pas mbajtjes së mbledhjes në një prononcim për mediat bëri të ditur se me kryesinë qendrore kanë debatuar për çështje programore dhe për punën e ekzekutivit.

“Tani këtu nuk bisedojmë për çështje kadrovike por debatojmë për çështje programore për punën e ekzekutivit për rezultatet e deritanishme për realizimin e programit zgjedhor dhe natyrisht se çfarë konkluzioni do të merr kryesia në detyrë e cila është ftuar nga kryetari Ahmeti” tha zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani

Baby Boo