Osmani në Madrid, takim me ministren e jashtme Gonzalez


Shefi i diplomacisë Bujar Osmani takoi ministren e jashtme të Mbreterisë së Spanjës Arancha Gonzalez.
Takim jashtzakonisht pozitiv dhe produktiv. Nënshkruam marreveshje për bashkëpunim mes diplomacive tona, reafirmuam mbështetjen për integrimet evropiane, u dakorduam për thellimin e bashkëpunimit bilateral, ekonomik dhe politik.

Folëm për zhvillimet rajonale, per rolin krucial të NATO- s në rajon, për kr*izën shëndetësore, vaksinimin dhe shume tema tjera me interes.
Spanja dhe Maqedonia e veriut të përkushtuara për një miqësi të qëndrueshme të bazuar në respekt dhe mbështetje reciproke- thotë Osmani.