Osmani: Isha kundër hapjeve të kazinove dhe bastoreve

Zv/kryeministri Bujar Osmani sonte në Click Plus në Tv21 duke folur për masat lehtësuese ku prej nesër fillon edhe hapja e kazinove dhe bastoreve, Osmani u shpreh se ka qenë me një mendim ndryshe në komision. Sipas tij këtë vendim e ka marrë Ministria e Financave dhe komisioni nuk e ka kundërshtuar.

“Sa i përket hapjeve të kazinove kam pasur mendim ndryshe, por vlersimi ka qenë i komisionit, përshkak se ata funskion në sistem të sportelit, nuk ka qëndrim brenda, por vetëm blenë tiketën dhe insistimii Ministrisë së Financave se buxheti i shtetit nvaret nga të hyrat që vijnë nga ata” u shpreh Osmani.

Baby Boo