Osmani bashkë me funksionarët tjerë të BDI-së nesër para banorëve të Komunës së Çairit

Zv/kryeministri Bujar Osmani sot njoftoi se nesër Karvani biseda me qytetarë “Zëri yt” fillon me Komunën e Çairit, me përfaqësues të Qeverisë, Ministra, Zëvendësministra, Sekretarë shtetëror dhe Deputet.

“Me këtë rast, nesër, me 01.09.2018 (e shtunë) në hapësirat e Komunës së Çairit nga ora 13:00 deri në ora 18:00 do të organizohet ditë e hapur për qytetarët e Komunës së Çairit, ku gjithë qytetarët do të kenë mundësi të diskutojnë, shkëmbejnë ide, të japin propozime, vërejtje dhe kërkesa për punën e Qeverisë”.

Baby Boo