Osmani: “Asnjë kryetar komune s’na ka ftuar neve mërgimtarëve, vetëm Bilall Kasami”

Komediani Avni Osmani ka shkruar: “Asnjë kryetar komune deri më sot nuk ka ftuar mërgimtarët në takim që të dëgjoj hallet e tyre për së afërmi , hallet e qytetarëve . Nuk jam në asnjë parti politike thjesht jam qytetar hallexhinj i Tetovës që jetoj në perendim, mirëpo dua që kur të vij në Tetovë të kem dinjitet dhe gjëra komode e vitale: ujë, jo mbeturina më , qen jo , por në vend të tyre parkingje, institucione , shërbim të mirë administrativ , institucione kulturore , etj prandaj mendoj se ky njeri modest do jetë në shërbim të qytetarëve…Suksese Bilall Kasami”

Baby Boo