Osmani: Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina

Osmani: Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina

Baby Boo

Zv. kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmanin informoi se ka arritur edhe pjesa e dytë e donacionit me teste mjekësore nga Kina.

“Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina në teste dhe pajisje mbrojtëse personale”, shkruan Osmani në Facebook.

Ai tha se ka realizuar edhe një bisedë të përbashkët online me ambasadorin kineze!.

Arriti edhe pjesa e fundit e donacionit nga Kina në teste dhe paisje mbrojtëse personale.Bashkë me ambasadorin patëm preskonferencë online!Пристигнa и последната пратка од Кинеската помош во тестови и лична заштитна опрема. Со амбасадорот одржавме онлине пресконференција.

Publiée par Bujar Osmani sur Lundi 20 avril 2020