Orinda Huta me mesazh për gratë pak para lindjes (FOTO)


Orinda Huta së shpejti sjell në jetë vajzën e saj.
Ajo dhe bashkëshorti i saj Turjan Hyska do të bëhen prindër për të parën herë me ardhjen në jetë të këtij fëmije.

Baby Boo

Pak para se të vijë koha e lindjes, Orinda pati një mesazh përmes së cilit inkurajoi gratë të luten për fëmijë gjë të cilën po e bën edhe vet.
Poashtu, prezantuesja tha se është ndjerë shumë mirë gjatë kësaj kohe të shtatzënisë.