Operacioni ‘Vampiri’ shkatërron dy grupe kriminale shqiptare në Itali


Mëngjesin e së hënës karabinierët italianë të Stradella në bashkëpunim me ata të Piacenza, Milano, Brescia, Padova e Alessandria kanë arrestuar 23 persona të akuzuar për përfshirje në organizata kriminale, grabitje, vjedhje, rrëmbime, përdorim armësh. të arrestuarit ishin anëtarë të tri grupeve të ndryshme kriminale, të ndarë, një prej të cilëve shqiptar, tjetri i përbërë nga rumunë e moldavë dhe i treti nga moldavë e kosovarë të lidhur me njeri-tjetrin dhe të koordinuar

Hetimet për “Vampirin” të koordinuar nga prokurorja e Pavia, Valentina De Stefano dhe kryeprokurori Gioergia Reposo, filluar në shkurt 2017 pas një serie të gjatë vjedhjesh e grabitjesh në shtëpi e dyqane. 94 sulme të kësaj bande janë kryer nga shkurti i 2017 deri në qershor 2018 në këto provinca.

Baby Boo