One Hospital nga sot edhe PCR test me çmimin më të volitshëm! (FOTO)


One Hospital si spital privat vjen me njoftim të ri për pacientët. One Hospital njofton se nga sot do të fillojë edhe me PCR test për pacientët i cili do të kushtojë 2000 denarë.
One Hospital në faqen e saj në Facebook ka shkruar:

Pacientë të dashur, do të donim të ndanim me ju lajmin se ne pra, laboratori i One Hospital, nënshkruam një marrëveshje për bashkëpunim të përbashkët me Biotek Laboratorija, e cila rrit listën e analizave që mund të përgatiten në ambientet tona.

Gjithashtu në një dhomë posaçërisht të veçantë me hyrje të jashtme që nuk komunikon me departamentet e tjera të spitalit do të merren teste #PCR për COVID-19, të cilat do të kryhen në ambientet e laboratorit Biotek në Shkup dhe ato janë me specifikë dhe saktësi të madhe , i akredituar dhe i njohur kudo.