One Hospital dhe klubi i volejbollit Shendija fillojnë bashkëpunimin


Klubi i volejbollit “Shkendija” dhe One Hospital fillojnë bashkëpunim!

One Hospital ka njoftuar se “Ne jemi të lumtur të ju njoftojmë për një partneritet të ri midis One Hospital dhe Klubit të Volejbollit Shkendija! Së bashku, ne do të punojmë për të promovuar një jetë të shëndetshme dhe parandalimin e lëndimeve si për atletët ashtu edhe për komunitetin. Ne presim me padurim të mbështesim klubin dhe lojtarët e tij, dhe të ofrojmë kujdesin më të mirë mjekësor të mundshëm. Go Shkendija!”

Baby Boo