Oliver Spasovski: Shtetasit e Afganistanit do të vendosen në hotele


Ministri i punëve të brendshme Oliver Spasovski ka qenë i ftuar në emisionin “10 Minuta” në TV21 ku ka folur për çështjet aktuale në vend.

Në pyetjen se ku do të vendosen dhe ku do të jetë vendbanimi i shtetasve të cilët po vijnë nga Afganistani, Spasovski ka theksuar se do të vendosen nëpër hotele.

Baby Boo