Oliver Spasovski infe*tohet me COVID 19!


Oliver Spasovski para pak çastesh ka informur në facebookun e tij se përkundër të gjithë protokolleve përbrojtje nga Covid 19 ai sonte ka marrë rezultatin se është infe*ktiar nga vir*usi.

Baby Boo

“Përkundër të gjithë masave mbrojtse doja të ju informoj se une jam in*fektuar me Covid-19 kam simtoma të lehta dhe gjendem në iz*olim shtëpiak” shkraun mes tjerash në postim Spasovski ministri i Punêve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut!

Deri më tani numri po rritet në mënyre ala*rmante n Maqedonine e Veriut!