Oliver Ilievski: “Do të ndërtojmë 30 km shtigje për këmbësorë dhe biçikleta nga hyrja në dalje të Kumanovës”


Kandidati për Kryetar të Komunës së Kumanovës nga radhët e LSDM-së, Oliver Ilievski, ka bërë publike edhe premtimet e tij për rregullimin e kalatës ekzistuese në të dyja anët e Kumanovkës dhe Konjarkës.
Për të krijimin e një hapësirë ​​të re, moderne për relaksim dhe rekreacion të qytetarëve të Kumanovës.

Ilievski premton edhe rregullimin e shtratit të lumit Lipkovka dhe lumit Kojnarka, si edhe përgjatë lumit Kumanovka ndërtimin e një kalate të re dhe një lidhje me katër ura me kalatën ekzistuese, së bashku me një shteg për këmbësorë dhe biçikleta.