Nuk vlejnë rregullat nga Qeveria, mblidhen bashkë për një drekë!


“Më 05.10.2020 qeveria pranoi masat e Komisionit për sëmundje infektive, duke ndaluar mbrëmjet muzikore dhe duke kufizuar numrin e mysafirëve në objektet hotelerike! Që nga ajo datë në objektet hotelerike dhe kafeteri do të jetë i kufizuar në 4 numri i personave në tryezë dhe nuk do të lejohet shërbimi i mysafirëve që qëndrojnë në bar” ky qështë njoftimi i masave kufizuese që tani më janë në funkaion.

Teksa sot janë paralajmëruar masa të reja kufizuese, pjestarë e po ksaj qeverie thyejnë rregullat madje duke i prezantuar edhe publikisht!

“Drekë pune me kordinatorin e grupit parlamentar z.Izet Mexhiti dhe afaristë nga Komuna e Sarajit” ka shkruar Blerim Bexheti.