Nuk u ndal edhe gjatë shtatzënisë, Afërdita Dreshaj nis sërish palestrën


Ajo ka qenë aktive me ushtrime edhe gjatë 9 muajve kur ka qenë shtatzënë.
Dhe, Afërdita Dreshaj sot ka zbuluar se ka filluar sërish ushtrimet.
Në storien e saj në Instagram, ka shkruar se vera po vjen dhe po bëhet gati.E veshur me veshje sportive me ngjyrë të zezë në një ambient të mbyllur, këngëtarja duket në formë.

Tutje e njëjta ka shkruar se nuk i besohej sa lehtë mund të kryente ushtrimet e barkut edhe pas lindjes dhe arsyeja e kësaj është se ka qenë aktive edhe gjatë muajve kur ka qenë shtatzënë.Ndryshe, Afërdita Dreshaj u bë nënë për herë të parë me lindjen e djalit, Blue Sky