Nuk keni maskë për koronavirusin? Ja si ta sajoni në 3 sekonda

SEARCH

Sigma Doors

news33.tv
news33.tv
KOSOVËKORONAVIRUSI, RRIT DHE ÇMIMIN E MASKAVE MBROJTËSE NË TREGUN KOSOVAR

SHARETWEET
Nuk ka asnjë produkt i cili deri më tani po kërkohet më shumë në tregun farmaceutik kosovar se sa maskat mbrojtëse për shkak të panikut që qytetarët kanë nga përhapja e koronavirusit.

Kjo ka bërë që dyqanet e farmacive t’i çojnë në qiell çmimet.

Çmimi i një maske i cili fillimisht variante 20 deri në 25 centë nëpër barnatoret kosovare tash është rritur në 2 dhe 3 euro.

Por edhe me këtë çmim maskat mbrojtëse për mbulimin e rrugëve të frymëmarrjes vështirë se po mund të gjenden nëpër barnatoret e Prishtinës.

Sot ndërkaq është bërë e ditur se tre pacientë të rinj janë duke pritur rezultatet me dyshimet se janë prekur nga koronavirusi.

Ndërkohë për katër të tjerë analizat e të cilëve janë kryer dje, rezultatet kanë dalë negative.