Nuk kanë të ndalur vizitat e zyrtarëve të lartë europian në Maqedoni, radhën e ka ministrja gjermane e Mbrojtjes Ursula fon der Lain

Ministrja gjermane e Mbrojtjes Ursula fon der Lain nesër do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë.

Para ministrisë së Mbrojtjes do të organizohet ceremoni zyrtare për pritjen e Fon der Lain me çka pasojnë takime tet- a-tet me ministren e Mbrojtjes së Republikës së Maqëedonisë Radmilla Shekerinska, bisedime mes dy delegacioneve dhe deklaratë për media.

Ministrja Shekerinska dhe Fon der Lain do të marrin pjesë edhe në panel diskutimin në organizim të Fondacionit Konrad Adenauer me temë “Roli i shoqërisë civile gjatë procesit të integrimit në NATO dhe BE”.

Baby Boo