Nuk ka më dyshime, Linda Halimi dhe Big D nuk janë ndarë


Linda Halimi prej kohësh është shpërngulur për të jetuar në USA bashkë me bashkëshortin e saj, BIG D dhe vajzën e tyre.
Mungesa e fotografive të përbashkëta së fundmi ka bërë që ndjekësit të dyshojnë se ka krizë apo dhe ndarje mes çiftit.

Madje kohë më parë këngëtarja injoroi duke mos iu përgjigjur kësaj pyetje që një prej ndjekësve ia shtroi në një bisedë virtuale.

E me postimin e bërë ditën e sotme ajo u ka dhënë fund këtyre thashethemeve.

Artistja ka publikuar një fotografi të Davon duke i shprehur publikisht dashurinë.