Nuk ka karantinë për Kumanovën, refuzohet kërkesa e Shtabit të Krizës

Qeveria edhe një herë refuzoi kërkesat e shtabit të krizës në Kumanovë për vendosjen e qytetit në karantinë 14 ditor. Në mbledhjen e Qeverisë është vendosur që qytetarët e Kumanovës të cilët kanë nevojë të dalin, në mënyrë të detyrueshme duhet të mbajnë maskë mbrojtëse ose shall. Një vendim të tillë e paralajmëroi edhe kryemionistri teknik para mbajtjes së mbledhjes së Qeverisë. Në pyetjen e Alsat ai tha se situata në Kumanovë nuk është sikurse në Dibër dhe se dy qytetet nuk mund të krahasohen.

Baby Boo