Nuk i ktheu borxhin, Gradecaliu su*lmohet nga borxhliu!

Dje (02-shkurt) në ora 13:00, personi E.B. (27) nga Gradeci i Gostivarit, në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 11:20 në afërsi të një lokali në fshat, për shkak të moszgjidhjes së marrëdhënieve të borxhit-besimit është sulmuar fizikisht, nga bashkëfshatari 57-vjeçar R.R. Rasti është zbardhur dhe dokumentuar.

Baby Boo